loader
button

Opening Time

Monday – Friday 6.00 – 7:00 pm
Saturday 9.00 – 8.00 pm
Sunday 10.00 – 9.00 pm
ehs_logo

Exclusive Health Services

Call : +359 89 8320527
Mail : sevda@ehs.bg
Address : Bul “Maria Luiza” No 9/11 Office 3 Sofia Bulgaria

Praxis YIGIT

Над 30 години вече Praxis YIGIT отваря врати за своите пациенти по обща медицина.2019 година започва клиниката за присаждане на коса да обслужва своите пациенти с квалифицирани лекари и здравни експерти с над 15 годишен опит в областта.В нашата клиника освен трансплантация на коса се присъждат вежди,също така и брада.На нашите пациенти се предлагат и допълващи и поддържащи лечения като PRP и Red Licht.

 

Prp,Red Light и mezotherapie

Разликата между DHI и FUE е, че при FUE косата е напълно обръсната и ние отваряме каналите и корените на косата се засаждат.  При DHI трябва да се обръсне само донорната зона и няма канали, корените на космите се имплантират с писалка, така да се каже.  Заздравяването е по-бързо с DHI, не получавате толкова много лекарства по време на локална анестезия.

 Но, разбира се, трябва да сте подходящи за техниките.След като първо ни  изпратите снимките на главата и ние ги  разгледаме,ще ви кажем кой метод е подходящ за вас.

Honors and Awards
Comments

Туку що приключи трансплантацията ми на коса.Беше много комфортно,без болка-противно на това,което очаквах!Сега мога да се прибера вкъщи,а от утре-да работя и да се върна към моята рутина. Много съм доволен от работата на екипа.Благодаря ви!

Skillset
Technique 100%
Empathy 100%
Operation 100%
Specialty
  • ---
Education
  • ---
  • ---
  • ----
Experience
  • 30 Years of experience in medicine
Doctors

Recommended Colleague Doctors

Doctor Moto

Health & Wellness For Everyone

He strongly believes in ethical practice and ensures that patients become a part of the decision making process of individualized treatment protocols best suited for them.

Book your treatment safely.

Share :