loader
button

Аз съм Севда-момиче с мечти и вяра. Пътувах със стотици от вас по пътя към сбъдването на най-съкровената мечта- да станете родители. Преди време и аз вървях по вашият път- чаках своето щастие цели 8 години…мечтаех, мразих, питах се защо на мен не се случва?! С какво аз съм по-различна от останалите… докато един ден тя дойде-моята Самирка, моята надежда, че светът не е толкова мрачен и че любовта може да пребори всичко.

Да имаш дете е висша, безценна награда от Господ, и аз си обещах да вървя до всеки истински позволил си да мечтае за нея. И знам, и видях, че чудесата се случват и ни чакат, стига да знаем къде и как да ги открием. И да вярваме…както вярвах и аз! Казвам се Севда Кълъч. Работя със сърцето си за българите търсещи своята надежда в ин витро клиниките в Истанбул, Турция. Имам опита, ще ви запозная и с тези, които имат знанията.

Създадох “Ексклузив Хелт Сървисиз” след години работа с любов и вяра, че чудесата се случват. Често дори въпреки медицината! Стотици бебета са мои приятели още от миниатюрни ембриончета. Тук, в Турция медицината не обещава, а мисли. Не пилее време и надежди, а чертае планове и стратегии за надеждата, наречена бебе.

Ексклузив Хелт Сървисиз – породено от вашите запитвания за заболявания в различни области, като онкология, очни заболявания, трансплантации, естетични процедури, донорски програми, педиатрия и много други, цели да ви съдейства в 62 бранша на медицината.

Ексклузив Хелт Сървисиз ще ви координира напълно безплатно по време на престоя ви в Турция, като ви съдейства още от посрещането на автогарата или летището, през настаняване, прегледи с медицинските лица ( без проблем с езиковата бариера) до изпращането ви от Турция.

Аз и лекарите, с които работя, вярваме, че пътят към децата ни, не е облечен в болнични дрехи и не ухае на тъга и безизходица.

Щастлива съм, че в този живот моята мисия е надеждата!

За да се случи тя, ще работя в екип с безапелационно успешни, доказали своите качества лекари. Такива, чийто дни завършват с работа, чувства и мисъл за пациента. Аз и екипът ми заставаме до вас с цялото си сърце, до мига, в който чуем пулса на тези, вътре във вас… и на новият живот, който ни предизвиква!

Book your treatment safely.

Share :